Vägen till ett friss-fritt liv

Platt hår är ju sällan något speciellt eftersträvansvärt, men alla som någon gång kämpat med statiskt hår och friss vet att hår som totalt trotsar tyngdlagen inte heller är något att önska. För att få till den lyxiga och mjuka känslan, där alla hår ligger på sin plats finns det faktiskt några bra tips och produkter att ta till.

Till exempel är det bra att alltid ha en torr hårspray och borste nära till hands. Genom att spraya din borste med sprayen och dra den genom håret neutraliseras håret och lägger sig åt rätt håll. Men för att jobba i förebyggande syfte för ett friss-fritt liv är det rätt produkter att grunda med som gäller, här är våra favoriter.

_102895947

Living Proof No Frizz Instant De-frizzer är en nyhet i Living proofs Anti-friss sortiment. En spray för torrt hår som tämjer de där envisa små stråna som gärna ställer sig på ända. Applicera och kamma igenom om du har platt hår, eller krama in i håret om du har lockigt hår.

06f79940f87ab724816dbf7aab842963

OUAI Anti-Frizz är de perfekta små anti-friss servetterna att alltid ha i handväskan.

hairdressers-invisible-oil-shampoo_500x500

Genom att arbeta förebyggande och återfukta håret med Bumble & Bumble Invisible Hairdressers Oil Schampoo löper du mindre risk att ditt hår blir ett enda stort friss-moln så fort luftfuktigheten stiger.

john-frieda-frizz-ease-secret-agent-touch-up-creme-100ml-1651-165-0100_1

John Freida Frizz Ease är den klassisk anti-friss produkten som både vårdar håret och verkar som en skyddande hinna mot fukt och friss.

51439306

Schwarzkopf Gliss oil nutritive weightless oil är perfekt för att få mjuka och lena hårtoppar, och funkar även perfekt för att få de allra minsta håren i längderna och runt hjässan att ligga på plats.

easyrider-01_500x500

Kevin Murphy Easy Rider

Fullproppad med antioxidanter och mineraler som ger håret en mjuk och len känsla och look- hela dagen!

moroccanoil-frizz-control

Arganolja är hemligheten i denna produkt som passar extra bra till behandlat hår med en tendens att bli en friss-magnet. Maroccan oil Frizz Control

10662956-1794357871700327

Shu Uemura Essence Absolue

Den här genialiska krämen med olja i skänker fukt till de allra torraste hårstråna, och ger håret en optimal fuktbalans för att motverka friss.