Höstens bästa hårtrender

90 tals-accessoaren och den klassiska blow-outen är två av de stora trenderna i höst och vinter, vi har samlat de fem bästa looksen från de stora modehusens visningar att inspireras av. Vilken är din favorittrend?

accessoires_90_s_nineties_6504.jpeg_north_1160x_white.jpg90-tals accessoaren

Old-School fick en ny betydelse när under New York fashion week i våras. Alexander Mc Queen visade visade den stora hårklämman på nytt vis, Zadig & Voltaire slog ett slag för glittrande hårspännen- ju fler desto bättre, och Prabal Gurung gav oss en rejäl dos nostalgi med zig-zag hårbandet.

i_woke_up_like_this_1543.jpeg_north_1160x_white.jpgI woke up like this- looken

En tydlig trend som lyftes fram under vårens visningar var naturlig textur och en något mer bed-head look. En favorittrend för den morgontrötta eller lata, skippa stylingen och satsa på less is more enligt Lanvin, Isabel Marant och Louis Vuitton.

quelles_sont_les_tendances_coiffure_qui_vont_marquer_l_automne_hiver_2018_2019_fashion_week_1_3937.jpeg_north_1160x_white.jpg60-talet gör comeback 

Från prydligt fönade hår till voluminöst våfflat, Moschino, Jeremy Scott och Sonia Rykiel visade hur 60-tals trenden ska bäras i höst.

bun_chignon_messy_1498.jpeg_north_1160x_white.jpgKnuten med en twist 

En trend som ständigt förändras och går att variera i en oändlighet är toppknuten. Chanel och Sportmax var två tydliga förespråkare för trenden i höst.

8_jpg_9308_jpeg_8318.jpeg_north_1160x_white.jpgMore is More 

Håraccessoarer med stora loggor eller fulla av strass, eller varför inte både och?! Trenden är tydlig- i vinter ska det blänka i håret. Max Mara, Dolce Gabbana och Bottega Veneta var tre tydliga tecken.