Texturguiden för dig med spikrakt hår

Det finns ett sätt att ge även det allra mest spikraka håret textur och naturlig rörlighet utan allt för stora ansträngningar. Inga komplicerade verktyg, tidskrävande rutiner eller litervis med hårspray, utan bara några få välvalda experttips att ta till.

Dra ner på balsamet

Att kontinuerligt tvätta håret med balsam gör att ditt fina, spikraka hår blir svårt att forma och jobba med. Genom att undvika slitande värmeverktyg och färgningar kan du ändå hålla håret hälsosamt. Prova att bara använda balsam eller en inpackning en gång i veckan, och håll dig till schampo resterande tvättar för ett mer lättstylat hår.

Använd produkter som ger stadga

Sam McKnight Cool Girl Texture är gjord för att appliceras i torrt hår, men fungerar lika bra att applicera i fuktigt eller handdukstorrt hår och krama in i längderna för naturliga vågor.Christophe Robin Rosewater Volume Mist kan appliceras i både torrt eller fuktigt hår och ger en fräsch doft av ros och ordentligt med textur och formbarhet.

 

Styla håret i en låg knut

Tricket som får alla att tro att du har det där naturligt perfekta vågiga håret utan ansträngning: Sätt upp håret i en låg knut med hjälp av tjockare scrunchie, och låt knuten sitta i när du är påväg till jobbet. Släpp ut håret och dra händerna genom det precis innan du kliver in på kontoret, och ingen kommer någonsin veta att du lurat dem.  Scrunchie, Glitter. 

317511100000_conf