Det bästa från Emmy Awards 2018

Årets Emmygala, den 70e i ledet blev en storslagen kväll på många vis. De nominerade tv serierna var ingen surprise för den med HBO eller Netflix prenumeration, hela 22 nomineringar gick till populära Game Of Thrones, tätt följt av hyllade serier som The Handmaid´s Tale, Westworld, Insecure, The Crown och många fler. Våra nominerade för kvällens bästa look ser du här!

gettyimages-1035092228.jpg

Issa Rae från serien Insecure skimrade ikapp med sin kristallbeklädda jumpsuit signerad Vera Wang i en make up som gick i metallic färger, matchat med en nudefärgad läpp.  Håret var uppsatt i stram knut i stilren mittbena.

gettyimages-1035091112.jpg

Scarlett Johansson bar sin snygga bob på klassiskt filmstjärnemanér i en djup snedbena med volym, matchat med en ögonmakeup i säsongens färg gult tillsammans med en ljust rosa läpp.

gettyimages-1035119502.jpg

Sitt underbart långt Hollywood svall matchade Jessica Biel med en fuchsia rosa läpp och naturlig make up.

GettyImages-1035131986%20(1).jpg

Thandie Newton, somkammade hem priset som “best supporting actress” för serien Westworld gick för en klassiskt look med låg, stram knut i mittbena och make up i rosa toner för att matcha hennes rosa stass.

GettyImages-1035132320%20(1) (1).jpg

Evan Rachel Wood, känd från samma serie bar en romantisk take på håraccessoar-trenden med ett vackert blomsterarrangemang i låg knut. Till detta bar Evan en lika klassisk make up med röd statement läpp.

gettyimages-1035110548 (1).jpg

Mandy Moore matchade sin metallicfärgade klänning med en make up i bronziga toner och ett avslappnat beachsvall.