HOW TO GET THE LOOK – Leather Band Long Bendable på tre vis

2017 var året då Håraccessoaren tog klivet upp på catwalken och in i rampljuset, därför är det nu hög tid att börja experimentera med trenden för att hitta just din stil. För de här tre frisyrerna behöver du inte mer än själva hårbandet, Leather Band Long Bendable i färgen beige från Corinne Hair Accessories och en torr hårspray för att få frisyren att hålla.

Look 1

Fäst håret i en låg hästsvans med hjälp av snodden som finns inbyggd i hårbandet, och vira sedan ändarna nedåt runt tofsen. Ståltråden inuti hårbandet gör det formbart och får det att sitta fast runt håret.

Corinne_HowToGetTheLook_43

Look 2

Look nummer två är egentligen en förlängning av look nummer 1. Börja på samma sätt, men i stället för att låta tofsen hänga ner snurrar du upp den i en låg knut med hårbandet virat inuti. Fäst knuten med hårnålar till resten av håret.

Corinne_HowToGetTheLook_44

Look 3

För att få till look nummer tre virar du hårbandet några extra varv vid tofsens början, och virar sedan resten av bandet snävt ner längs tofsen.

Corinne_HowToGetTheLook_42