HOW TO GET THE LOOK – 3 Dagarsfrisyren

I samarbete med Schwarzkopf 

Att tvätta håret varje dag är inte bara tidskrävande, utan gör också att du går miste om de stylingmöjligheter du har när ditt hår inte är sådär perfekt nytvättat. Genom att känna till några enkla stylingknep kan du bättre planera dina tvättdagar i veckan, och dessutom känna dig lika snygg där emellan. Tillsammans med Caroline Sandström guidar Corinne dig till den perfekta tredagars-rutinen för att slippa alla dåliga hårdagar!

Dag 1 – Gå all in på Stylingen 

Börja veckan med den perfekta blowouten, de stora lockarna eller kanske den spikrakt plattade frisyren. Gå all in på stylingen med alla dina favoriter bland verktyg och produkter. Börja med att applicera en leave-in kräm och en värmeskyddande stylingspray i fuktigt hår. Föna med en medelstor rundborste och styla. Corinne ger Caroline slarviga lockar och avslutar sedan med en torr spray för att hålla frisyren på plats.

För att få till Carolines look för dag 1 har Corinne använt Upload Lifting Volume Cream, Flatliner, Powder Cloud och SuperDry Flex från Schwarzkopf Professional OSIS+ serie.

 

Dag 2 – Perfekt textur utan ansträngning

Dag två, efter att du sovit en natt på ditt välstylade hår vaknar du upp med den perfekta grunden och texturen för att få till en lite mer avslappnad look. Det enda du behöver göra är att addera en fräschör i form av torrschampo i rötterna och du är redo att gå hemifrån direkt.

Dag 3 – Enkel och slarvig uppsättning

Med två dagars mängd av produkter i håret har du nu dag tre fått den perfekta texturen för att kunna forma håret precis som du vill. Den här enkla knuten tar bara någon minut att få till, och passar lika bra till vardags som till fest. Med hjälp av en hårnål gör Corinne en låg och slarvig uppsättning på Caroline. För att få till en avslappnad look, låt några hårtestar hänga ner från bakhuvudet, i nacken och runt ansiktet. Avsluta med en torr spray för att få frisyren att hållas på plats.

Till den här looken har Corinne använt Schwarzkopf OSIS+ Superdry Flex, och Timeless Hairpin från Corinne Hair Accessories.