Redaktionen älskar – Scarfen

Snön har knappt hunnit fastna på stans gator, men vi har redan siktet inställt på vår. Scarfen är en av säsongens största trendaccessoarer. Runt halsen, huvudet eller tofsen- Scarfens alla stylingmöjligheter gör den till en av de mest mångsidiga accessoarerna av dem alla och pricken över i-et både till vardags och till fest.

This slideshow requires JavaScript.

 

Under New York fashion week tidigare i höstas visade Marc Jacobs en orientalisk look där sjalen i olika material och mönster stod i fokus. Hos Lanvin sågs scarfen i en lyxig variant virad runt modellernas strama, låga tofsar och Versaces visning bjöd på på scarfprints från top till tå.

Än så länge behöver vi i Sverige inte skydda oss från solens starka UV-strålning, men har du en resa till solen inbokad innan dess är scarfen ditt ultimata resesällskap. Inte bara som den perfekta accessoaren som tar dig från stranden till middagen, utan även som ett extra skydd mot solen.

Scarfar i siden från MEHROTRA