Har ditt schampo slutat fungera?

Att inte tvätta håret för ofta, helst inte fler än två gånger i veckan har blivit mer eller mindre standard. I stället konsumerar vi torrschampoflaskor i en rasande takt och volym. Torrschampot är som bekant guds gåva till långhåriga, men baksidan av för mycket torrschampo-användning är kontraproduktivt en inte fullt så ren hårbotten full av beläggningar. Lika viktigt som ett bra torrschampo blir då ett vanligt schampo som verkligen rengör på djupet. Har du någonsin ställt dig själv frågan, ”har mitt schampo slutat fungera?” eller ”står det fel på flaskan, är mitt schampo ett balsam”? Då kommer du vilja prova något av dessa djuprengörande schampon!

Oribe The Cleanse Clarifying Shampoo ger din hårbotten en intensivt rengörande detox-behandling med extrakt av vulkan-aska, grönt te och eukalyptus.

Davines solu eliminerar alla spår av stylingprodukter efter utekvällen med hjälp av bovete och mineralsalter.

Maroccanoil Clarifying Shampoo ger den där mjuka, skinande och superrena känslan i håret som man annars bara kan få efter ett besök hos frisören.

Christoffer Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt exfolierar, återfuktar och mjukgör känslig hårbotten med havssalt.