En lektion i silverschampo

Silverfärgat hår är en look som passar alla åldrar, oavsett om du är 17, 27 eller 70+. Är du inte naturligt gråhårig kan det dock vara en utmaning att få till den där perfekta, kalla “sterling silver” färgen. Tricket är att investera i ett riktigt bra silverschampo.

1020 (3).jpegSilverschampo är väldigt effektivt om man använder produkter med hög kvalitet och använder dem på rätt sätt. Här är våra bästa tips och produkter!

1.

Använd inte silverschampo för ofta. De blå eller violetta pigmenten som schampot innehåller kan göra håret dassigt, och ge det en något mörkare ton om det överdoseras.

2.

Silverschampot behöver verka i handdukstorrt hår i ungefär 3-7 minuter beroende på vilket resultat du vill ha. Använd ett vårdande balsam med mycket fukt i efteråt, då silverschampot kan vara något uttorkande för håret.

3.

Silverschampo är inte en färg, utan är till för att hjälpa redan silvriga eller blonda hår att behålla sin färg och lyster. Om ditt hår blivit orange eller missfärgat kommer silverschampot inte att fungera, utan endast göra det mer dassigt. Då ska du i stället be din frisör att hjälpa dig.

 

This slideshow requires JavaScript.

Oribé Silverati Schampoo, R+Co Sunset Blvd Blonde Schampoo , Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Schampoo, Sashajuan Silver Schampoo, Matrix Total Results So Silver Schampoo, Lóréal Professional Silver Schampoo