CORINNES VÄNNER – Michaela Forni

I slutet på november släpps en uppdaterad version av Michelas sandal för skovarumärket Flattered, och i september startade hon tillsammans med Michaela Hamilton en ny podcast. Varje söndag kan du i ett nytt avsnitt höra dem prata om livet, kärlek och relationer. Dessutom har Michaela nyligen gjort en stor hårförändring och klippt kort page, som vi älskar! Läs mer om vårt samtal med Michaela om karriär, skönhet och hennes favoritprodukter just nu.

Vad betyder karriär för dig? 

Karriär är viktigt men långt ifrån allt. Jag försöker skapa en vardag som tillfredsställer mig och i det behöver jag bli utmanad, få skapa och växa – det är karriär för mig. Det jag är absolut mest stolt över karriärmässigt är hur jag har hjälpt människor när de har haft det tufft. Dagligen får jag mejl från kvinnor där ute som berättar om vilket stöd de har hittat i mina böcker, i min podcast eller i min blogg och det gör liksom allt värt det. Att känna att det jag gör fyller ett syfte är så otroligt stort för mig.

475A3118.png

Att känna att det jag gör fyller ett syfte är så otroligt stort för mig.

Hur balanserar du jobb och privatliv? Är det en utmaning att hitta balansen när sociala medier spelar så stor roll i ditt jobb? 

Det är en svår balansgång som jag hela tiden försöker väga rätt. Ibland väger jobbskålen över men jag blir duktigare för varje år. Det är helt klart svårare att skilja på jobb och privat när jag jobbar med sociala medier, eftersom att det handlar om att uppdatera om mitt privatliv. Men efter 13 år måste jag ändå säga att jag har hyfsat bra kontroll. För det mesta i alla fall…

Hur ser du på skönhet, och vad har du för relation till det? 

För mig handlar skönhet om välmående. När jag var yngre handlade skönhet om utsida, det gör det inte i samma utsträckning idag. Jag blickar inåt istället. När jag mår bra och trivs med mig själv så känner jag mig vacker. Sen älskar jag att testa olika skönhetsprodukter och leka loss i beautyskåpen, men det handlar mer om intresse snarare än om definitionen av skönhet.

Hur ser din skönhetsrutin ut? 

Jag testar nya hela tiden eftersom det ingår i mitt jobb. Det gör att jag hittar nya favoriter jämt – jag kan tipsa om hur många produkter som helst haha! Just nu är jag besatt av Estée Lauders kvällsrutin med deras serum, framför allt ögonserumet är helt underbart! Jag sminkar mig med Armanis foundation, det är den absolut bästa make up-produkten jag någonsin testat! Och sen älskar jag min eltandborste som jag precis har börjat använda. Jag inte förstå hur jag någonsin kunnat leva utan den!

 

Estée Lauder Advances Night Repair Serum, Giorgio Armani Luminous silk Foundation

Vad har du för relation till ditt hår? 

Det pendlar mellan enkelt och komplicerat. Jag har precis klippt av mig hela håret, vilket gör att jag nu försöker hitta min nya klädstil som passar till min nya frisyr. Jag älskar det korta men det kräver en lite annan styling än det långa. Kavaj kan lätt bli lite tantigt och en tajt klänning kan lätt skära sig med pagen. Det är lite av en utmaning, men en rolig sådan – frisyren i sig känns nämligen helt rätt.

Har du någon hårinspiration? 

Nicole Richie år 2006 och Jennifer Lawrence i Passangers!

Hur ser din hårvårdsrutin ut? 

Jag tvättar med Maria Nilas produkter, de doftar så ljuvligt och är snälla mot mitt hår (och mot miljön då de är helt veganska!). Antonio Axu har en skyddande värmespray som jag tycker om också. Sedan är jag besatt av torrschampo och använder oftast det från Maria Nila! Jag fönar håret med Dyson Supersonic, en riktig superfön (tips till alla där ute!) och sedan plattar jag håret med GhDs plattång.

 

 

Maria Nila Luminous Colour, Antonio Axu Heat Protection Spray, Maria Nila Dry Schampoo