HOW TO GET THE LOOK – Rakt hår

Tidlös, elegant och lyxig. Den spegelblankt, spikraka frisyren är kanske den enklaste att lyckas med själv, men det finns några knep värda att känna till för att fixa den rätta looken. Tricket för att få till den lyxiga känslan är att gå all in på glansen.

 

 

1.

Innan du sätter foten i duschen, applicera en klick hårolja i hårbotten och fördela i hela håret med hjälp av en bred paddelborste. Låt oljan sjunka in i tio minuter innan du tvättar håret med schampo och balsam. Har du dock väldigt fint hår, eller problem med fet hårbotten, kan du hoppa över detta steg.

2.

Förbered ditt fuktiga hår med en värmeskyddande produkt och en straightener-produkt. Har du lätt för att få frissigt hår, addera gärna en stylingprodukt med anti-friss. Har du Föna sedan håret med hjälp av dina händer tills det är ungefär 80-90 % torrt.

3.

Byt ut händerna till en medelstor rundborste. Använd en borste med svinborst för att få extra glans. Föna hela håret i sektioner med hjälp av klämmor.

4.

Har du lite grövre eller lockigt hår och undrar när den mjuka, glansiga känslan ska infinna sig? Oroa dig inte, nu tar du hjälp av en plattång för att få till looken.

5.

När håret har svalnat, applicera en glansspray i hela håret för att fixera frisyren och looken.

 

Lernberger & Stafsing Oil Booster, OSIS+Magic Anti frizz Shine Serum, GHD smooth and finish serum, Aveda smooth infusion natural straight