Stylingprodukten alla män behöver i sin necessär

På söndag är det fars dag, och i år tycker vi att alla pappor förtjänar att uppmärksammas lite extra. Allmänt känt är ju dock att pappor är de svåraste att köpa presenter till. Som tur är har Corinne ett presenttips hon hävdar att alla män behöver i sin necessär, och efter motiveringen som följer nedan är även vi övertygade.

B020692_1.jpg Shu Uemura Art of Hair Kengo Feather 

”Den här stylingprodukten rekommenderar jag till alla män jag klipper. Det som är så bra med den är att man kan använda den både i torrt och i blött hår. Den blir inte fet, och inte hård i texturen. Den ger heller inte den spike-likande finish som många produkter kan ge. Du kan ta i håret med händerna under dagen och förändra formen på din frisyr, utan att förlora texturen. Många waxer och muds kan kännas tunga och “produktiga” i håret, men den här texturgivande krämen ger bara en fantastisk struktur. Gnugga en liten mängd i dina händer, och dra dem genom fuktigt hår. Borsta sedan genom håret, eller låt det självtorka.

Jag brukar säga att den här produkten är den manliga motsvarigheten till en av mina absoluta favoritprodukter Shu Uemura Art of Hair Cotton Uzu, som tar bort statiskt hår och friss, samtidigt som den definierar lockar och vågigt hår.”

B020689_1