Den perfekta mitt emellan längden

Den långa boben (Loben) är den magiska frisyren som på något sätt lyckas se snygg ut på alla, oavsett hårtyp och ansiktsform. Den är det perfekta mellantinget mellan vågat kort och tråkigt långt, som får din look att kännas intressant men inte för modig. Det är även den perfekta frisyren att prova i höst om du känner att du behöver en lagom stor förändring, som lyckas ge dig den där härliga känslan av förnyelse, men som inte ger dig någon större chock när du ser din egen spegelbild. En tidlös klassiker helt enkelt, som alltid funkar och går att styla i många olika variationer.

Skarp med inåtfönade ändar

Svagt intåtfönade ändar ger Emily Ratajkowskis och Selena Gomez skarpa lobar en hint av volym.

Lockar

Alicia Vikander och Rachel McAdams visar att lockar inte bara är till för långa svall.

Lugg 

Luggen ger Bella Hadid och Kerry Washingtons lobar en sofistikerad stil.

Kort

Den kortare loben ger Sarah Hyland och Arizona Muse en mer lekfull look.