HOW TO GET THE LOOK – 80 tals lockar

Tricket för att få till de riktigt spänstiga lockarna är att inte använda för tunga stylingprodukter, och att fokusera på volymen!

1. 

Applicera en mousse i fuktigt hår från rötter till ungefär halva längderna. För hår i skulderbladslängd räcker det med en citrons storlek i mängd, och för längre hår behövs ungefär en tennisbolls storlek. Applicera sedan en klick lätt och lockdefinierande kräm från mitten av längderna ut i topparna.

Oribe GrandioseMaroccanoil Curl Control Mousse

2.

Torka håret någon minut med fön, för att få bort det absolut blötaste. Tvinna håret när det är fuktigt i mindre sektioner och föna sedan håret med en diffuser. Använd hög värme och lågt tryck för att undvika friss.

3.

Vänd huvudet upp och ner och skaka igenom håret med händerna. Men undvik att dra fingrarna genom lockarna, då det kan göra håret statiskt och frissigt.

4.

Avsluta med en lätt, fixerande spray.

Kerastase-Laque-Noir-39.00

 Kérastase Laque Noire

OBS!! Om ditt hår är naturligt spikrakt utan minsta antydan till lockar, kan denna look kräva lite mer tid och tålamod. Linda håret i sektioner runt en locktång och fäst lockarna med clips i hårbotten. Låt svalna och släpp sedan ner lockarna och skaka ur med huvudet upp och ned vänt. Avsluta med en fixerande spray.