Sommarens Håraccessoarmåsten

Avskalat i all ära, men mindre kläder kräver desto fler accessoarer. Allt eftersom att temperaturen stiger och vi plockar bort fler och fler lager av tyg behöver vi något mer värmekompatibelt att komplettera vår look med. Här är sommarens fyra accessoarmåsten.

Sjalen

Bär den på stranden, på middagen, eller på stan. I håret, runt halsen eller på väskan. Ja du hör- sjalen är kanske den mest användbara accessoaren du kan äga. Dessutom är den oberoende av säsong, och passar lika bra på mitt i vintern som under högsommaren.

toteme-sjal-san-remo-silk-monogram-print

Scarf,Toteme 

Hatten  

Hatten är inte bara det bästa solskyddet både för ansikte och hår, utan även det snabbaste och enklaste sättet att maskera en dålig hårdag på. En hatt kan verkligen sätta tonen för din look, och addera personlighet till en enkel vardagsoutfit.26AP0NTT4A_89910645_ahlens_front

Stråhatt Wera Stockholm 

Hårklämman

Inte bara vårens kanske trendigaste håraccessoar, utan även den skonsammaste för ditt hår. Tofsen må vara praktisk, men hästsvansen kan vara förödande för dina hårstrån. Det är enkelt att se var tofsen oftast sitter, eftersom att hårstråna ofta bryts precis där, vilket gör att håret inte ser sådär helt och friskt ut.

 

Hårklämmor, Lyko 

Hårspännet

Med hårspännet höjer du enkelt din sommarlook på nolltid. långt borta är tiden då hårspännet helst inte skulle synas i håret, numera är det ju fler desto bättre som gäller.

241490100000

Hårspänne, Glitter