En guide till våra bästa franska Beautyfavoriter

Vår favoritaffär i modets huvudstad Paris är varken Celine, Chanel eller Isabel Marant, utan Citypharma – den franska skattkammaren för Beauty-älskaren. Hemligheten i fransyskornas recept på en perfekt, avslappnad Beautylook är inte bara en medfödd cool attityd som tur är, utan även de franska apoteksprodukterna. Nu för tiden är lyckligtvis även de svenska apoteken utrustade med många franska apoteksmärken som Bioderma, Avéne och La Roche Posay. Här är våra franska Beautyfavoriter att skriva upp på inköpslistan för att ge ditt badrumsskåp en fransk touch! Så kanalisera din inre Jeanne Damas, ta på dig dina bästa högmidjade jeans och bege dig till närmaste apotek!0031.jpg

För håret 

Om det är några som kan lyckas med att få uttrycket ”I woke up like this” att verka sant så är det fransyskorna! Fixa det perfekta franska självfallet genom att krama några droppar Leonard Greyl hårolja i topparna. Avsluta med torrschampo från Klorane för att få till den rufsiga, och avslappnade looken.

För ansiktet 

Håll hudvården enkel men effektfull med alla makeupartisters favoritrengöring Bioderma Sensibio H2O. Fortsätt sedan med den klassiska, franska fuktfavoriten Embryolisse för både ansikte och halsparti.

För läpparna

Väl inne på fuktspåret, glöm inte läpparna! Även Homeoplasmine är älskad av makeupartister världen över för dess vårdande formula som läker de allra torraste läpparna. Är du ute efter lite mer glans så är Nuxe nourishing lip balm vad du behöver, perfekt att använda som grund för läppstiftet!

För vardagslyxen

Ge ditt ansikte den lilla extra lyxen och kärleken det förtjänar i form av en återfuktande ansiktsspray från Caudalie eller Avéne. Perfekt att ha på kontorsbordet, att fräscha upp ansiktet med under dagen.