Corinnes favoritprodukter att börja det nya året med

Det är den bästa tiden på året, utvilade efter julledigheten och med en frisk fläkt av nystart är vi nu redo att ta oss an det nya året. Dessutom är reorna i full gång och det är därför hög tid att inhandla allt du behöver för din nya skönhetsrutin. Här är Corinnes favoriter från 2017, som får följa med i hennes necessär även i 2018.

C-vitamin boost

“Mitt absoluta favoritserum kommer från Transderma och innehåller uppiggande C-vitamin som man inte kan få nog av under hela vinterhalvåret.”

2080750

Transderma C 

Näringsbomb för håret

“Jag byter ofta hårvårdsprodukter då jag alltid är nyfiken och vill prova nytt, men den här produkten från Kérastase återkommer jag alltid till. Det är en intensivt näringsgivande behandling som aktiveras av värme och gör underverk för trött vinterhår. Applicera i nytvättat och handdukstorkat hår och föna torrt.”

10988048-1424486404109959

Kérastase Ciment Thermique 

Torrschampo, som alltid

“Torrschampo använder jag året om och just det här från Balmain har fått hänga med länge nu. Jag älskar doften, och att effekten sitter i så länge. Det ger heller inte den där pudriga, vita beläggningen som många varianter gör.”

balmain_care_dry_shampoo_500x500

 Balmain Dry Schampoo

Naturlig och vårdande foundation

“Jag har en känslig hy och väljer därför noga mina produkter med omsorg. RMS Beauty är mitt favoritmärke bland make-up. Denna ekologiska foundation ger en precis lagom täckande look utan att bli kladdig eller kakig i konsistensen.”

s1902485-main-hero.jpg

RMS Beauty Un Cover Up

Rumsspray

“Hemma hos mig är doftsprayen ett komplement till alla doftljus. Favoriten är den röda flaskan som är Hotel Costes signaturdoft med inslag av trä, mahogny och apelsin som ger en intensivt fräsch doft utan att kännas för påträngande. Fina som dekoration är de också.”

21372157_144591402810016_4137761240879464448_n.jpg

Costes Rumsspray