Här är din nyårsfrisyr

Nyårsafton är det perfekta tillfället att ta ut svängarna mer än vanligt och göra något extra med din look. Guld, silver, glitter och paljetter, ja till och med allt på en gång är tillåtet! Ta även tillfället i akt, och matcha din glamourösa extra allt-look med en lika festlig frisyr. Här är fem förslag på nyårs-kompatibla frisyrer att fira tolvslaget i.

2ed3ab4e868f5df51a8ed3bac2539c53.jpg

1.

På nyårsafton existerar inte konceptet “Less is more”. Matcha dina smyckade händer, öron och handleder med en lika glimrande frisyr. Vi älskar looken från Versaces vårvisning, en enkel mittbena som hålls på plats med två stora guldspännen. Addera valfria matchande stora örhängen i guld och du är garanterat glammigast på festen.

300986-500x0.jpg

2.

Svinryggen är en elegant klassiker som aldrig kan gå fel. I oändliga variationer passar den lika bra till den allra mest formella nyårssupén som till den lite mer avslappnade nyårsfesten. Läs mer här för en guide till hur du fixar looken.

landscape-1505035283-jason-wu-bks-v-rs18-6147.jpg

3.

Få frisyrer är mer glammiga än wet-looken. För ett otränat öga ser du endast ut att behöva stiga ut ur duschen och strunta i att torka håret, men för att få looken att hålla hela kvällen behövs lite mer ansträngning än så. Här hittar du vår how-to guide till wet-looken.

nyfw_fall2017_hair_size_05-kopia.jpg

4.

Håraccessoaren har oändliga stylingmöjligheter. Med ett klassiskt band i läder, siden eller sammet kan du på bara några sekunder klä upp även den mest enkla outfiten. Här visar Corinne sex olika looks med olika håraccessoarer.

a4e35a1e74f57ad612bd2172a120b613-hair-ponytail-sleek-ponytail.jpg

5.

Glamouröst behöver inte vara svårt, den strama tofsen är enkel och alltid rätt. För en elegant och stylad look, vira en slinga av ditt hår runt tofsen. Avsluta med valfria stora, glittrande örhängen och du är redo att möta 2018. Läs mer här för en guide till allt du behöver för att lyckas med den här looken.