Dra håret bakom öronen i höst, och gör plats för örhängen i storlek störst!

Hatt, sjal, pannband, hårband och stora örhängen. Just nu kryllar det av trendiga accessoarer gjorda för axelhöjd och uppåt. Låt örhängena vara stjärnan i din look och kombinera med en avskalad make-up och frisyr.

Preppa håret med One Prep Spray från R +Co och Matrix Style Link Prep Heat Buffer Thermal Spray. Sedan är det inte svårare att få till looken än att med en enkel handgest föra håret bakom öronen. Om du inte har jättesmå öron, och i så fall borde du kanske inte fästa jättestora örhängen i dem ändå.

Nu till det essentiella: Här är några förslag på accessoarer att pryda dina normalstora öron med.

This slideshow requires JavaScript.

Silverhängen från Mango, Gula rektanglar från Zara,Gula rektanglar från Zara, Silvriga kvisthängen från Mango, Vinröda tofsar från Hm, Runda guldörhängen från Zara, Pärlor från Zara.