3 Beautytrender att prova i höst

Höst är lika med nystart, och nystart är lika med förändring. Visningarna för Hösten 2017 var allt annat än den ”No make up – make up look” vi sett mycket av. Trenden var tydlig, det är ögonen som är i fokus i höst.

Sotade ögon

Höstens visningar kryllade av sotade ögon. Fixa looken enkelt med en vattenfast, svart kajalpenna som du målar runt hela ögat ändå in i vattenlinjen och sedan suddar ut med fingrarna. Låt ögonbrynen vara naturliga för en mjuk kontrast.

Svart läppstift 

Mörka läppar är hett i höst. Känns svart lite väl vågat för dig, prova en mörkt lila eller röd färg. Kombinera gärna med en i övrigt avskalad look för ögon och bryn för en snygg kontrast.

Colorblocking 

Den mest iögonfallande beautytrenden av alla sågs bland annat hos Oscar De La Renta och Maison Margiela. Starka accentfärger kombinerades för en vågad beautylook.