CORINNES VÄNNER – Caroline Sandström

Caroline Sandströms alltid lika stilsäkra uttryck är svårslaget, och hennes Blogg är alltid en go-to plats när vi behöver en inspirerande dos av mode, beauty och inredning. Men vad har Caroline för relation till sitt hår? Och hur ser hennes hårvårdsrutin ut? Vi har tagit reda på svaren.

Vad har du för relation till hårvård och ditt hår?

Jag har lockigt hår egentligen, men känner mig mer som mig själv i rakt, så jag försöker hela tiden få det så platt som möjligt med olika produkter.

Hur ser din hårvårdsrutin ut?

Jag tvättar håret ungefär var tredje dag med schampo och balsam för torrt hår. Kevin Murphys produkter är mina favoriter, jag gillar speciellt “Hydrate me” – serien. Därefter använder jag en glansgel som leave-in produkt, och efter det Oribe Laquer heat spray innan jag fönar håret. Mellan hårtvättarna använder jag mitt favorit-torrschampo från Klorane.

Hur brukar du styla ditt hår?

Väldigt enkelt, jag fönar mitt hår rakt med en paddelborste, och plattar luggen. När jag har en dålig hårdag, eller när håret känns fett använder jag pannband.

Vilken produkt kan du inte leva utan?

Mitt torrschampo från Klorane!

Har du någon hårinspiration?

Gilda Ambrosio, en av grundarna till klädmärket Attico. Hon har spikrakt långt hår som jag avundas. Och Emanuelle Alts hår som är rakt med lite självfall, sådär perfekt franskt.

Vilken är den värsta frisyren du har haft?

När jag gick i högstadiet hade jag korkskruvar som jag matchade till V-ringad tröja med robottryck på, det var inte en bra look för mig…