3 – dagars frisyren

Det här är en guide för dig som älskar torrschampo. Det är också en guide för dig som vill slippa tänka på hur du ska styla ditt hår varje morgon. Rutin är det gyllene nyckelordet som löser gåtan om enkel styling till vardags, och 3- dagars frisyren är vad rutinen kallas.

Hjälten i vardagen, räddaren i nöden, din bästa vän. Kärt barn har många namn. Börja helt enkelt med det viktigaste, införskaffa ett bra torrschampo som passar din hårtyp. Balmain Paris Dry Schampoo är en favorit som är både dryg och doftar fräscht. R+Co. ́s Badlands Dry Schampoo Paste är ett torrschampo i cremeform som ger mycket textur och volym, utan den vita pudriga beläggningen som är alla brunetters fiende.

 

Dag 1

Var tredje dag lägger du ner lite extra tid på att tvätta och styla ditt hår. Här går du all in på fönen, locktången, eller plattången och de tillhörande stylingprodukterna du använder. Njut var tredje dag av perfekt fönat hår eller tillrättalagda lockar, för nästa dag är det dags för en ny look.

Dag 2

Efter att ha sovit en natt på ditt välstylade hår, kan du nu enkelt skapa en lite mer avslappnad look. Med lite slarvigare lockar eller en något plattare blowout än dagen före, behöver du bara tillsätta lite torrschampo för att få nytt liv i frisyren och få till den perfekt avslappnade dag-två looken.

Dag 3

Än är det inte dags att tvätta håret, dag tre är ditt hår perfekt för en uppsättning. Alla produkter har nu gett ditt hår tillräckligt med textur för att låta sig formas efter dina önskemål. Sätt upp det i en enkel tofs eller knut, eller haka på håraccessoar-trenden med ett hårband eller ett pannband.

image