HOW TO GET THE LOOK – Brigitte Bardot-lockar

Extravagant, flamboyant, och luxuös är ord som beskriver både Brigitte Bardot och hennes hår. Det är kanske ingen överraskning att du kommer att vilja investera i bra volymgivande produkter för att få till den här looken.

1.

För den här looken är ett volymgivande schampo och balsam ett måste. Balsam gör håret mjukt och följsamt, men kan också tynga ner det. För att håret ska kännas luftigt måste det vara fritt från beläggningar, så se till att skölja ur ditt balsam noggrant.

SA000233_1Maria Nila Pure Volume 

2.

Applicera ett volymgivande mousse i fuktigt hår, från rötterna och ut i halva längderna.

3.

Vänd huvudet upp och ner och börja föna med hjälp av händerna. Massera hårbotten för att skapa volym. När håret är ungefär 80 % torrt, vänd huvudet upprätt igen och fortsätt föna håret helt torrt med en stor rundborste med svinborst.

4.

När håret är helt torrt, dela upp det i fem sektioner och rulla upp med hårspolar. Ta varje hår-sektion och lyft upp mot taket, fäst spolen i änden och rulla upp mot hårbotten och fäst med hårnålar.

5.

Låt håret svalna i spolarna, ta sedan ut dem och dra fingrarna genom lockarna. För att till den torra och volymiga looken, gå loss med torrschampot innan du avslutar med en fixerande hårspray.

Oribe Grandiose Hair plumping mousse, Kerastase Couture Styling Laque Noir Hairspray