En comback för håraccessoaren

Håraccessoarer är inte bara till för avancerade bröllopsuppsättningar och smycken är inte bara till för dina händer, örsnibbar, och ditt dekolletage. I höst gör två accessoarer med retrokänsla comeback, – hårbandet och pannbandet! Sportiga eller romantiska, utsmyckade eller enkla, de kommer i många olika varianter. Välj en look som passar din stil, och som bäst framhäver ditt hår.

Pannbandet är höstens trendigaste statement-accessoar. Men det är inte 80- talets neonfärgade svettband vi pratar om, utan en mer uppdaterad variant som är höstens hetaste hårtrend. Gucci visade sportiga pannband med logga på visningarna för hösten 2017, medan Chanel och Elie Saabs pannband var mer detaljerade och utsmyckade. Det minimalistiska svarta pannbandet ger oss härliga 90-tals vibbar och är enkelt att styla till vardags. Spana in de här pannbandsbärande kändisarna för inspiration: Karlie Kloss, Emily Ratajkowski, och Kendall Jenner.

emeliy

Även hårbandet gör en comeback i höst. För att undvika en alltför gullig look, satsa på ett svart band i siden, sammet eller i läder. Med hårbandet kan du klä upp en enkel look med jeans och t-shirt, eller göra din festklänning mer personlig. En minimalistisk accessoar som är enkel att använda både till vardags och till fest.

20239c2fd0f662b1686946bb25e64500.jpg