Det ultimata överlevnadskittet för ditt sommarhår

Sommarmånaderna må få oss att både glömma och förlåta vinterns allra värsta mörka och kalla dagar, men sol, saltvatten och klor är tyvärr inte lika goda vänner till vårt hår som till oss. Sommaren är en tuff period för vårt hår, men misströsta inte- för hjälp finns inom räckhåll!

Hårmasken är din räddning

“One size fits all” är sällan sant när det kommer till hårvård, men den här reseförpackningen passar garanterat i alla fall alla storlekar på resväskor. Ha med den i strandväskan och applicera i hela håret efter sista badet i havet och låt verka- en tidsbesparande dunderbehandling för ditt hår.

B039861_1

Davines The Cirkle Cronicles Hair Mask 

Solskydd är alltid A och O

För vissa fungerar solens strålar som en gratis slingning, för många andra som lägger många timmar och kronor om året hos frisören på att få till den perfekta nyansen är solen den största fienden. Skydda dig med hjälp av denna hjälte från Balmain.

B022376

Balmain Sun Protection Spray

Var både snyggast och bäst skyddad med hatten

Trots att solskyddande ingredienser i hårvården är ett måste om du vill att din färg ska hålla sommaren genom, så är hatten eller sjalen det absolut bästa skyddet. Dessutom är det en snyggt komplement till din sommarlook!1188198_1_largeBucket hatt, Acne Studios

Rengör ordentligt efter en dag på stranden

Efter en dag spenderad i saltvattnet i havet eller klorvattnet i poolen kan håret behöva en rejäl utrensning för att bli sig självt igen. Avsluta rengöringen med en ordentligt återfuktad hårmask för mjukt och skinande semesterhår.

529685

Kevin Murphy Maxi Wash Detox Schampoo