De bästa kändisklippen från 2017

 

 

Vi börjar närma oss slutet på 2017, och därmed är det nu hög tid att sammanfatta året som gått på olika sätt. Det har vi gjort genom att samla alla de bästa kändisklippen från 2017. Buzz-cut, platinablont och lång page har varit några av de största trenderna under året, kanske hittar du frisyren att börja ditt 2018 med?

Solange Knowles

Efter att länge varit känd som drottningen av Afrot, gjorde Solange Knowles entré på New York fashion week i september i både ny hårfärg och frisyr. I platinablonda flätor uppträdde hon på Maryam Nassir Zadehs visning.

Kristin Stewart 

Kristin Stewart klippte av sitt långa mörka hår och hoppade på Buzz-cut trenden redan i mars. I juni tog hon sin androgyna look till en ny nivå, då hon visade världen hur 90-talets boyband-frisyr “frosty tips” egentligen ska bäras.

Emma Stone

Emma Stone bytte i maj ut sina kopparröda filmstjärnelockar mot en kortare, lite tuffare jordgubbsblond page.

Salma Hayek

Millenial pink-trenden har nog aldrig varit snyggare än på Salma Hayek som dök upp på Cannes filmfestival i maj i bubbelgumsrosa färgat hår.

Selena Gomez

Selena Gomez har bytt frisyr fler gånger under året än vad de flesta gör på en livstid. Först ut att ersätta hennes långa mörka svall blev en lång, skarp page, som sedan blev en mer avslappnad platinablond frisyr.

Cara Delavingne

Cara Delavingne har stått för några av de mest dramatiska förvandlingarna under året. Den största förändringen var när hon i april rakade av hela håret, och därmed anslöt till en av 2017 års största trender- Buzz-cut frisyren.

Sarah Jessica Parker

Nästan lika känd för rollen som Carrie Bradshaw har Sarah Jessica Parker varit för sitt långa mörkblonda svall, tills hon i juli klippte en kort platinablond page.

Bella Hadid 

Bella Hadid lämnade sitt långa mörka svall bakom sig under 2017 och gick för en mer mogen look med en skarp, kort page.

Karlie Kloss

Det platinablonda håret har varit en av de största trenderna under 2017, här på Karlie Kloss som bär upp looken med bravur med en i övrigt klassisk frisyr.

Zoe Kravitz

Klassiska Hollywood lockar är inget för Zoe Kravitz som under året gått från den ena extrema frisyren till den andra. Zoe matchar den trendiga platinablonda buzz-cuten med markerade bryn och en i övrigt nedtonad look för ett feminint intryck.