HOW TO GET THE LOOK – Den Ultimata Gala-Tofsen

Inför årets ELLE Gala var Corinne på plats på Grand Hotel för att styla bland andra Ebba Von Sydow inför röda mattan. För att matcha Ebbas vackra och detaljrika klänning, designad av Marina Kereklidou, valde Ebba och Corinne att satsa på en minimalistisk och elegant frisyr. Med hjälp av ett svart läderband runt en låg tofs, fick Ebba en tidlös look med en lyxig känsla. Läderbandet ger det där lilla extra som tar en vanlig tofs från vardag till fest.ELLE-Galan-12-Svartvit.jpgELLE-Galan-10-SvartvitFoto: Alice J

Så här får du till looken i tre enkla steg:

1.

Börja med att applicera en utslätande produkt i fuktigt hår och föna torrt. För att få tofsen helt slät är det viktigt att minimera frizz och hårstrån på vift. Använd en mjukgörande produkt som ger lite lyster och glans.

2.

Kamma bak håret och fäst i en låg tofs i nacken. Läderbandet från Corinne Hair Accessories har en inbyggd tofs som gör det enkelt att vira bandet runt tofsen och knyta fast.

3.

Avsluta med att spraya hela håret med en torr hårspray för att få en fin finish och för att få frisyren att hålla. Har du som Ebba en kortare lugg som hänger ner framtill, spraya lite torrschampo i rötterna för att ge den lite volym och grepp.

 

Leather Band Long från Corinne Hair Accessories