Selena Gomez har bytt frisyr – igen!

Under 2017 har Selena Gomez bytt hårstil fler gånger än de flesta gör under en livstid, eller tre. Hennes stiltransformation har under året gått från glamouröst Hollywoodsvall, till trendigt kort för att nu bli en trendsättare när det kommer till hårstil. Selena började året med att överraska sina fans när hon klippte av sitt långa mörka svall till en kort page.

c3d426e454057cf08a37ea704e08819d.jpg

I november chockade hon sedan internet när hon under American Music Awards visade upp ett platinablont färgat hår.

SELENA-GOMEZ.jpg

Bara två veckor senare, innan vi hunnit smälta hennes nya look debuterar Selena nu en 60-tals inspirerad lugg. Vi har tidigare nämnt att luggen är en av höstens trender, och Selena är nu ännu ett bevis på att den fortfarande är het. Hennes stylist Melissa Marino la i veckan upp bilden nedan på sitt instagramkonto med caption: “Bangs are back”.

Skärmavbild 2017-12-06 kl. 11.54.36