Microluggen är en av 2018 års första trendfrisyrer

En av höstens stora trender- luggen fortsätter att vara stor även i vår, men nu är den här i en uppdaterad och betydligt kortare version. Emma Watson visade under Golden Globes galan upp den korta microluggen i en smickrande frisyr som gav henne en lite tuffare look än vad vi är vana att se henne i. 

tmp_g1hZc0_0790fce338f9e95a_GettyImages-902342670.jpg

Vi har tidigare sett den kortare luggen i kombination med en av 2017 års största trendfrisyrer “Buzz-cuten”, men nu ser vi den även på längre frisyrer och främst tillsammans med den längre pagen. I förra veckan sågs även Emma Roberts i den korta luggen tillsammans med en skarp, blond page.

look-book-emma-roberts-bangs.jpg

Andra Hollywoodkändisar som nyligen hoppat på trenden är bland andra Alison Sudol och Sofia Boutella, även de ett bevis på att microluggen verkar vara en av 2018 års stora trendfrisyrer.