Hårvårdsprodukterna du saknade i 2017

Bra hårvårdsprodukter är en långsiktig investering i ditt hår, och det finns ingen bättre tid att börja investera än under rea-säsongen. Här är en komplett guide till allt ditt hår behöver – och lite till, för ett mer plånboksvänligt pris.

Leave-in produkterna som lovar och levererar det perfekta lufttorkade håret

Bumble & Bumble Brilliantine ger mycket textur, utan att minska hårets naturliga rörelse som en texturgivande hårspray kan göra. Istället ger den lyster och definition, för ett hår som ser sådär perfekt ofixat ut.

Oribe matte Waves är alla latmaskars dröm, och med latmask menar vi någon som inte orkar lägga mer än sekunder på sitt hår men som ändå förväntar sig ett snyggt resultat. Med den här mirakelprodukten till leave-in kräm behöver du endast applicera en klick i nytvättat och fuktigt hår innan du går och lägger dig. Vakna med perfekta avslappnade vågor utan frizz.

 

Alla borstar ditt hår någonsin önskat sig

En bra borste gör all skillnad för ditt hårs välmående. Men det räcker oftast inte med en borste för alla situationer. Mason Pearson Bristle & Nylon är borsten för varje dag, ha den med dig i väskan och du är aldrig längre än en arms längd ifrån perfekt svall. Rundborsten från Kevin Murphy är ett måste för att få till den perfekta blowout-looken, rakt med volym och något inåtfönade ändar. För att reda ut trassligt hår efter duschen behöver du en skonsam paddelborste, denna från Coud Nine är att lita på.

 

Proffsfönen som fixar den perfekta salongskänslan – hemma

En bra hårfön är A och O för dig som inte vill spendera tid och pengar på en salong blow-out, men ändå vill se ut som att du gör det. ghd Air Proffessional är märkets första professionella salongsfön och håller vad den lovar – effektiv torkning och frizz-fritt resultat.403-3001557-5060034528128_M.jpeg

Ett hälsosamt (h)år börjar i duschen

Ett bra schampo och balsam lägger grunden för ett hälsosamt hår. Maria Nilas True Soft serie är helt paraben- och sulfatfri och gör torrt hår mjukt och återfuktat. Dessutom skyddar produkterna håret från både UV-strålning och fria radikaler.

Maria-Nila-True-Soft-Duo-1000ml-1000ml.jpg

Stylingprodukten med stort S

En allroundkräm som fungerar lika bra för att ta bort frizz och bångstyriga hårstrån, som för att göra topparna mjuka och längderna glansiga. Shu Uemura Art Of Hair Cotton Uzu är perfekt att ha i väskan eller på skrivbordet.

Shu-Uemura-Cotton-Uzu-75ml.jpg

 

Hårinpackningen du i teorin använde regelbundet under 2017, men i praktiken aldrig gjorde

Det är aldrig för sent att börja med inpackning. Få ditt hår att hålla sig friskt längre mellan klippningarna med Kérastase Elixir Ultime. En djupt näringsgivande hårmask med olja från majs, kamelia, argan och pracaxi.450.jpg