Lösningar på alla dina vinterhårs-problem

Torrt hår, kluvna toppar, statiska hårstrån och allmän glanslöshet – listan är lång på problem som vintern skapar för vårt hår. Samtidigt kryllar internet av tips och guider för vår vinterhy, men var är guiden för vinterhåret undrar ni (vi). För er skull (och vår) har vi letat upp fem produkter som löser fem olika vinterhårs-problem!

Kluvna toppar?

Slitet hår kanske är ett säsongsöverskridande problem, men extra påtagligt under vintern. Kevin Murphy leave in repair har en lätt formula som inte tynger ner, och passar därför bra även för tunt och fint hår.

2f8728e1e1ed435089297dcc13f871f3

Glanslöst hår?

Bumble & Bumble invisible hairdressers oil ger en silkeslen glans till trött och glanslöst hår. Spara tid och ta bort ett steg i din rutin genom att blanda några droppar med ditt balsam!

beauty-products-hair-2015-bumble-bumble-hairdressers-invisible-oil-primer.jpg

 

Statiskt hår?

Alla som har problem med statiskt hår vet att det enda som krävs för att få ditt hår att trotsa tyngdlagen är att dra en polokrage över huvudet. Lösningen på ditt problem är Maroccan oil light. Oljan tar bort det statiska i håret utan att ge det en oljig känsla, och ger samtidigt dina toppar extra fukt!

s1869486-main-Lhero.jpg

Istappar till längder?

Det är absolut förbjudet att gå utanför dörren med blött eller fuktigt hår vintertid! Men om du måste tvätta håret på morgonen och vill spara lite tid på din föning, prova Shu Uemuras Straightforward time saving blow dry oil.

shu-uemura-600

Frissigt och torrt hår?

Under vintern stressar vi vårt hår när vi konstant växlar mellan kalla och varma temperaturer, dessutom är luften mycket torrare på vintern. Därför kan vi behöva byta till det tyngre artilleriet med fuktgivande produkter. Prova Kérastase Nectar Thermique Leave in kräm.

10988049-1412100458-179625