HOW TO GET THE LOOK – Wet look

Den mest frekventa looken under New York fashion week var utan tvekan wet-looken. För ett otränat öga är det lätt att tro att modellerna precis stigit ur duschen och i all sin enkelhet dragit en kam genom håret. Men det ligger såklart lite mer arbete än så bakom looken, i alla fall om du vill att den ska hålla hela utekvällen!

 

Prabal Gurung, Jason Wu, Coach

1. 

Börja med att blöta håret, men inte så att det är helt genomblött. Använd en sprayflaska med vatten, för att enkelt kunna dosera.

2. 

Applicera en gel från hårfästet och ner, men var försiktig så att du inte använder för mycket då det kan ge håret en stel känsla.

3. 

Kamma därefter igenom med en bredtandad kam. Vill du ha lite mer form på håret, locka längderna som hos Prabal Gurung. Eller lägg en snedbena om du vill skapa looken som hos Jason Wu. Avsluta med att spraya hela håret med glansspray.

Wella Professional EIMI Sculpt Force, Redken wax blast 10 high impact finishing spray waxRedken shine flash 02.