De största hårtrenderna hösten 2017

Hösten är här, och semesterhåret ett minne blott. Funderar du på hur du ska styla ditt hår i höst och vinter? Vi har samlat sex trender att inspireras av från visningarna inför hösten 2017.

Naturliga längder

Även kallad alla latmaskars favorittrend, den naturliga looken är stor i höst. Välmående hår med en minimalistisk och hälsosam känsla dominerade på visningarna. Låt håret självtorka och styla endast med en leave-in produkt som du kramar in i längderna för ett följsamt hår med mycket rörelse.

1487002873-calvin-klein-2017.jpg

Starka färger

Både catwalken och våra instagramflöden är fulla av färgade hår i vågade färger. Från subtila instick av rött och pastell till helfärgade hår i starka färger. Dior, Versace, Marc Jacobs och Issey Miyake var några modehus som satte trenden på kartan.

hbz-fw2017-hair-trends-special-fx-versace.jpg

Kortklippt 

Bob, page, lockigt eller rakt. Den kortklippta trenden är stark i höst, och kommer i många olika stilar. Alexander Wang, Chloé och Prada var några av visningarna inför hösten där trenden syntes tydligt.

bob-hairstyles-2017-fall

Pannband

Pannbandet gör en comeback i höst. Minimalistiskt och sportigt eller romantiskt och utsmyckat. Chanel, Gucci, och H&m Studio bland andra visade under höstens visningar hur trenden ska bäras.

413015-headbands.jpg

Tofs med en twist

Utsmyckad, flätad eller åt sidan. Tofsen kan stylas på oändligt många sätt för att skapa en romantisk, elegant eller mer edgy look. En gemensam nämnare är placeringen på tofsen långt ner i nacken. JW Anderson, Alexander McQueen visade hur tofsen kan varieras.

5ce4f8240f3c3b613f0d653d6dc058ff

Snedbena

Snedbenan är smickrande trend som mjukar upp dina ansiktsdrag. Passar till både långt och kort hår och går att styla både rak och i en mer slarvigt vågig look.

8uBDSXEi1o3l