Våra favoritprodukter just nu – September

“Våra favoritprodukter just nu” är ett återkommande segment på CorinneWorld där vi listar våra favoritprodukter varje månad. Vi har under månadens gång gjort research, testat och valt ut våra favoriter på marknaden just nu. Den här månaden handlar det bland annat om att förbereda necessären inför årets kallare månader. 

Björn Axén Soft Touch Torrschampo 

Generate

Ett torrschampo som verkligen gör jobbet är aldrig att underskatta! Har du problem med den sträva, ”produktiga” känslan håret kan få av ett torrschampo? Då är det här produkten för dig! Soft touch från Björn Axén ger en otroligt lätt och fräsch känsla, med bara en hint av textur. Ett plus för att den också doftar lika fräscht som ett vanligt schampo!

True Organic All you need is me 

true-organic-of-sweden-true-organic-or-sweden-all

En allround-kräm som fungerar på allt från spruckna nagelband och läppar, till torra händer, fötter och armbågar. Du kan till och med använda den som en hårmask för torr hårbotten. Dessutom innehåller den 95% ekologiska ingredienser och tuben är gjord av sockerrör!

Origins Drink Up Intensive Overnight mask

2307168

Under vinterhalvåret kan vi aldrig få för mycket fukt! Den här masken från Origins med avokado och aprikoskärneolja återfuktar huden på djupet. Du kan både använda den som en nattmask, eller som en vanlig intensiv fuktmask.

Ultra HD Invisible Cover Concealer make up forever 

Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Concealer

Ett måste i höst och vinter är en bra concealer att dölja avsaknaden av sol, och mörka ringar under ögonen med. Den här från Make up forever eliminerar alla tecken på trötthet och sitter som berget hela dagen! Dessutom är formulan extremt dryg och behöver inte fyllas på under dagen.

Rituals Good Luck Scrub 

818vWP2i1AL._SL1500_

En väldoftande och skön kroppsskrubb kan ibland vara höjden av vardagslyx. Den här skrubben från Rituals doftar supergott av apelsin och cederträ. Skrubben innehåller även mjukgörande oljor som gör huden silkeslen. Ett stort plus för att både doften och den mjuka känslan håller sig kvar länge på huden!