Kronprinsessan bär Corinne Hair Accessories på Prins Gabriels dop

Möt Leather Bowtie Big, den senaste nyheten från Corinne Hair Accessories. Gillar du klassiska Leather Bowtie kommer du garanterat att älska den nya större modellen i accentfärgen rött. Både rosettmodellen och den röda färgen är två attribut som gör Leather Bowtie Big till ett tidlöst och klassiskt tillskott i garderoben. Bär den till fest för den där extra detaljen av färg, eller till vardags när du vill ge din hästsvans ett lyft.

“Jag är så oerhört glad och stolt över att H.K.H Kronprinsessan Victoria valde att bära den nya Leather Bowtie Big under Prins Gabriels dop tidigare idag. Rött klär Kronprinsessan verkligen bra och rosetten blev den perfekta detaljen till hennes klädsel”, säger Corinne Henriksson.

Corinne Hair Accessories går nu in i en ny och spännande utvecklingsfas där nya produkter kommer att släppas med start i januari 2018. Först ut av tre nya kollektionssläpp är Limited Edition, där Corinne inför utvalda tillfällen kommer att ta fram en limiterad upplaga håraccessoarer i nya stilar och färger.

“Leather Bowtie har varit en storsäljare länge, och även en av mina personliga favoriter i kollektionen. Rött känns verkligen rätt just nu, både för att det är en av säsongens trendfärger, men också för att det är nytt och roligt för mig att jobba med starkare färger i mina kollektioner då jag tidigare fokuserat mest på neutralare toner”, berättar Corinne.Skärmavbild 2017-12-01 kl. 13.38.43

I mitten av januari släpps Leather Bowtie Big i en limiterad upplaga, håll utkik! 

Foto: TT