Bästa håroljorna att vårda ditt hår med i höst

Vi kan inte längre låtsas som att sommaren inte tagit sitt sista andetag, att hösten nu är här för att stanna och att vintern faktiskt är påväg. Temperaturen ute sjunker, och vi kompenserar med diverse värmeelement och öppna brasor för att hålla värmen. Vårt hår hinner inte riktigt med i temperatursvängningarna mellan kallt och varmt, vilket ofta resulterar i en del protester i form av kluvna toppar och avsaknad av lyster. Happy hair, happy you är ett begrepp jag myntar i skrivande stund, men som inte är mindre sant för det.

Har du läst rubriken för denna artikel, vilket du antagligen har så vet du förmodligen vad som kommer härnäst. För säkerhets skull kommer det här i klartext: Här är sex utmärkta håroljor som kommer att göra ditt hår very happy i höst och i vinter!

 

Argan och Kamelia olja passar extra bra för torrt hår. Prova till exempel John masters organics 100 & argan oil eller Shu Uemura essence absolute.

images.jpeg

Yvés Rocher hair repair oil innehåller Babassuolja som passar bra för lite grövre och lockigt hår som lätt kan bli frissigt.

l-oreal-mythic-oil-125ml-6575-p

Loreal mythic Oil innehåller avokadoolja är extra bra för tunnt hår, då det är en lätt olja som inte tynger ner håret.

Tips: Applicera en näringsgivande och växtbaserad olja i hela håret och låt verka i några minuter innan du tvättar håret, eller låt oljan verka under natten som en inpackning. Prova Björn Axén Organic Caring Hair oil eller Lernberger & Stafsing Oil Booster.